| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Tero Lehto jatkaa puheenjohtajana

Tero Lehto valittiin yksimielisesti jatkamaan kuudetta toimintavuottaan MS-52:n puheenjohtajana seuran syyskokouksessa, jossa puhetta johti Olli Mäkipää.

Johtokunnassa jatkavat erovuorossa olleet Reima Rantanen, Pentti Laaksonen, Tomi Tasanen, Petteri Suominen sekä Kari Tuomola, Ari Salonen, Hannele Tuomola, Eija Salonen ja Mari Mäkelä.  Uutena johtokuntaan tulee Vesa-Matti Eura.

Vuoden päätavoitteeksi asetetettiin lasten alkeisopetus ja koulutus Oravapolulle sekä nuorten tehokas jatkokoulutus. Teema viritti runsaasti keskustelua. Turvallinen liikkuminen maastossa on jokaisen kansalaisen perusoikeus. Siihen oivallinen apu on riittävä suunnistutaito, mikä on hyvä hankkia jo lapsena, jolloin kaikenlaisia lajeja on kiva kokeilla.

Lajien moninaisessa kirjossa Mynämäen seudulta löytyy runsaasti eri urheilumuotojen tarjontaa, suunnistus on yksi niistä. Sitä voi harrastaa kuntoilumielessä, siinä voi kilpailla kaikilla tasoilla kunkin tavoitteiden mukaisesti, se sopii hyväksi kesäharjoittelumuodoksi monille talvikuukausina harrastettaville lajeille.

Kilpailujen järjestelypuolella MS-52:lla on edessä vilkas kesä. Vappuna seura järjestää televisioitavan Huippuliigan osakilpailun yhdessä Liedon Parman kanssa. Elokuussa on vuorossa kahdet aluemestaruuskilpalut Vehmaalla. Henkilökohtainen on lauantaina ja viestit sunnuntaina.

Perinteiseen syys-lokakuun vaihteen Oravatonniin on valmistumassa uusi kartta.

Kartoitusrintamalla etenee myös kesällä 2015 järjestettävän FIN5-rastiviikon iso kartoitustyö Hirvijärven seudulla. Myös Mynärastikartoilla on parhaillaan menossa laajempi päivitystyö, jotta tavalliset kuntoilijatkin saavat ajantasaiset kartat käyttöönsä. Metsänhoidolliset toimenpiteet aiheuttavat maastoissa muutoksia, jotka pitää ajantasaistaa myös kartoille säännöllisin väliajoin.

Kokouksen jälkeen Jukolan viestin hakutoimikunta informoi seuraväkeä hakumenettelyn nykyvaiheesta.