| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Suunnistuskoulu alkaa 18.4

Suunnistuskoulu käynnistyy maanantaina 18.4. klo 17.30 Mynämäen Urheilukeskuksessa. Kolme ensimmäistä kertaa tutustutaan suunnistuksen alkeisiin mukaansatempaavien leikkien ja harjoitusten parissa. Jatkoryhmän (edellisten vuosien jatkajat) harjoitukset alkavat 25.4 klo 17.30 myös Urheilukeskuksessa.

Mynämäen Suunnistajien iloiset aktiivikilpasunnistajat Inna Antikainen ja Anni Valtonen kiertelevät muutamia kouluja ja esittelevät jännittävää lajiamme innostavin harjoituksin tavoitteenaan houkutella uusia suunnistajien alkuja mukaan. Vetäjinä suunnistuskoulussa tänä vuonna toimii useita seuran aktiiveja, kuten Mari Mäkelä, Reima Rantanen, Henna-Mari Määttä, Maippi Antikainen, Jyrki Ankelo, Heidi Suuronen, Vesa ja Sonja Eura sekä Jukka Heinonen. Apuna ajoittain myös Anni ja Essi Valtonen.

Luvassa on harjoitusten lisäksi myös helppo aluekilpailu 9.5 Turussa, hauska reissu Särkänniemisuunnistukseen 21.5 sekä rastireittiratoja (RR) Mynärastien yhteydessä 16.5, 23.5 ja 30.5.

Suunnistuskoulu on suunnattu 7-12 -vuotiaille. Suunnistuskoulun hinta on 50€ ja se sisältää vakuutuksellisen Nuori Suunta -lisenssin, Mynärastien ja ao. kilpailujen osallistumismaksut. Ryhmään mahtuu 20 nopeinta. Ilmoittautuminen pe 15.4 mennessä Mari Mäkelälle, mari.makela@dnainternet.net  p. 044 055 7000

Myös vanhemmat halutaan mukaan suunnistamaan! Mynärasteilla voi tutustua suunnistukseen myös helpolla 1,5km radalla. Tarvittaessa järjestäjiltä saa aina apua. Karttamaksu aikuisilta 6€, alle 16 v. ilmaiseksi.

Ohjelma:

18.4  Alkeet -  Urheilukeskus, Mynämäki

25.4  Alkeet -  Urheilukeskus, Mynämäki (Jatkoryhmä aloittaa)

2.5    Alkeet - Urheilukeskus, Mynämäki

9.5    Nuorten aluekilpailu Turun Suunnistajien järjestämänä, Turku

16.5  Mynärasteilla RR-rata - Lammasvuori, Nousiainen

21.5  Retki Särkänniemisuunnistukseen Tampereelle (lisätietoa tulossa)

23.5 Mynärasteilla RR-rata - Paijula, Nousiainen

30.5 Mynärasteilla RR-rata - Mahlio, Mynämäki