| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Suunnistuksen startti-illat harrastajille 16.9. ja 18.9. kello 17:00

Tule tutustumaan suunnistukseen iltarasteilla!

MS Parma monipuolistaa toimintaansa ja kutsuu mukaan uusia harrastajia. Tämän mahdollistaa Opetus ja kulttuuriministeriön myöntämä seuratoiminnan kehittämistuki MS Parman emoseuroille.  Liedon Parma ry:n suunnistusjaoston ja Mynämäen Suunnistajat 52:n yhteishankeen ”Miljoona polkua maailmalle” tavoitteena on kehittää hyvää seuratoimintaa entistä paremmaksi sekä monipuolistaa toimintaa. Lisäksi tavoitteena on tarjota suunnistusta yhä useammille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Tähän on tarvetta, suunnistuksella on kysyntää nyky-yhteiskunnassa.

Uusille harrastajille tarjotaan vielä syksyllä kaksi startti-iltaa: 16.9. Liedon Littoisissa ala-asteella, Nitinkaari 4 20660 LIETO ja 18.9. Nousiaisten Korsvuorella, jonne opastus valtatie 8 Koljolan tiehaarasta. Molemmat tilaisuudet alkavat kello 17.00 ja kestävät noin tunnin. Ei osallistumismaksua. Tutustumistunnin aikana käydään hieman läpi suunnistuksen alkeita ja tutustutaan karttamerkkeihin ja kompassiin. Tämän jälkeen siirrytään ohjaajien kanssa pienryhmissä maastoon.

Vuosi 2014 on Miljoona polkua maailmalle hankeen aloitusvuosi, jolloin uudenlaista toimintatapaa lanseerataan. Seuran lasten ja nuorten leirillä on jo kuluvana vuonna toteutettu hankkeen toimintamalleja ja niitä jatketaan myös koko seuran leirillä marraskuussa. Tulevina vuosina tavoitteena on toiminnan vakiinnuttaminen.

Pyrimme siihen, että urheilu- ja liikuntakasvatuksen sekä suunnistuskasvamisen lomassa osallistujia omaksutetaan ”terveille toimintatavoille” kuten: ravinto, elämänhallinta, luonto ja jokamiehen oikeudet, sosiaalisuus, sosiaalinen media ja kansainvälisyys oleellisena osana elämäämme.

Kilpa- ja huippu-urheilunäkökulman lisäksi nuorille valotetaan liikuntakulttuurin muita näkökulmia ja mahdollisuuksia harrastaa kuten seuratoimija, valmentaja, median edustaja, luontoliikkujina. Toimintaan mukaan tulevia innostetaan liikunnan harrastamiseen nyt ja tulevaisuudessa. Se on satsaus, joka maksaa aina itsensä takaisin.