| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Rantanen jatkaa MS-52:n ruorissa

Reima Rantanen valittiin jatkamaan MS-52:n puheenjohtajana seuran syyskokouksessa torstaina, Puhetta johti Elina Heinonen ja Hannele Tuomola kirjasi päätökset.

Avauspuheenvuorossaan Rantanen kiitti johtokuntaa ja seuraväkeä hyvin suoritetusta työstä. Kausi oli työmärältään raskas, kun järjestettävänä oli neljä suurta kilpailua. Kalevan kierroksen suunnistus oli toukokuussa, SM-viesti syyskuussa ja Oravatonni sekä viestiliigan finaali lokakuussa.

Seuran kilpailu-, valmennus- ja koulutustoiminta on jo 15 vuotta ollut edustusseura MS Parman nimissä ja näin myös jatketaan.

Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta toiminta-alueellaan siten, että mahdollisimman moni jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tavoitteidensa mukaisesti.

Lähialueella panostus on uusien suunnistuksesta kiinnostuneiden lapsien mukaan saaminen oravapolkukouluun ja sitä kautta myös aloittelemaan kilpailemista lasten omissa tapahtumissa.

Mynärastit keräsivät kuluneena kesänä ennätysmäärän osanottajia. Myös kuntorastit tulevat olemaan panostuksen kohteena. 16.1. järjestetään kuntorastiratamestarien koulutusilta. Tapahtumien määrää lisätään neljällä. Aloitetaan viikkoa aikaisemmin ja syksyllä jatketaan lokakuun loppuun. Kartoituspuolella pidetään Mynärastikartat riittävän tuoreina päivittämällä niitä säännöllisesti.

Järjestelypuolella on tulossa kevyempi vuosi. Ohjelmassa on perinteinen Oravatonni ja samassa yhteydessä Viestiliigan finaali 4. lokakuuta. Kaiken aikaa kuitenkin valmistaudutaan jo Lukkari-Jukolan järjestämiseen 2021 kesäkuussa.

Johtokuntaan 2020 valittiin erovuorossa olleet Mika Helander, Markku Keskitalo, Vesa-Matti Eura, Vesa Heikkilä ja Pentti Laaksonen kahden vuoden jatkokaudelle. Johtokunnassa jatkavat Heikki Andersson, Hannele Tuomola ja Mikko Määttä sekä uusina Elina Heinonen ja Anna-Sofia Vainio.

Ilmoitusasiana todettiin, että Lukkari-Jukolan maanomistajien ilta järjestetään Mynämäen KTO:n auditoriossa 25.1.2020.