| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Puheenjohtaja vaihtui, Reima Rantanen nuijan varteen

Reima Rantanen johtaa nyt myös MS-52:n johtokuntaa.

MS-52:n johtokunnan uudeksi  puheenjohtajaksi valittiin pitkän linjan suunnistusmies Reima Rantanen seuran syyskokouksessa. Seuraa kahdeksan vuotta luotsannut Tero Lehto luopui tehtävästä, kun hänen asuinpaikakseen on jo muutaman vuoden vakioitunut pääkaupunkiseutu. Hän jatkaa kuitenkin MS Parman johtokunnassa.

Rantanen tutustui suunnistukseen 15-vuotiaana MS-52:n pitäessä suunnistuskoulua Valpperissa. Kilpahiihtoa harrastaneena kunto oli hyvä ja suunnistuksesta tuli hänelle heti toinen kilpailulaji niin kesäsuunnistuksessa kuin hiihtosuunnistuksen puolella.

Yhdistystoiminnasta  ja suurten tapahtuminen vetämisessä Rantasella on rautainen kokemus. Siitä kertovat Nousiaisten Alun puheenjohtajuus, kaksien SM-hiihtojen järjestäminen Valpperissa ja lukuisten suunnistuksen arvokilpailujen kilpailujen johtajan tehtävät, viimeksi FIN5-suunnistusviikolla.

Johtokuntaan uusina valittiin Jyrki Lumiainen ja Heikki Stenberg. Vesa Heikkilä, Pentti Laaksonen, Tomi Tasanen, Vesa-Matti Eura, Hannele Tuomola, Kari Tuomola, Mari Mäkelä ja Maippi Antikainen jatkavat johtokunnassa.

Organisaatiossa ovat: Kilpasuunnistus- Nuori Suunta- , kunto- tiedotus- kartoitus-, yhteistoiminta-, seuratoiminta- järjestely- ja talousjaostot. Johtokunta nimeää toimihenkilöt ja jaostot seuraavassa kokouksessa.

Valittiin MS Parman johtokuntaan edustajiksi: Vesa-Matti Eura, varalla Pentti Laaksonen, ja Tero Lehto varalla Maippi Antikainen.

MS-52:ssa voi harrastaa  kaikkia suunnistuksen muotoja ja kilpaileminen tapahtuu pääasiassa MS Parman kautta. Myös tarkkuussuunnistuksella on muutama harrastaja. Pisimmälle on päässyt MS-52:n Petteri Suominen, joka on toistamiseen vallittu maajoukkueeseen, nyt ensi kevään EM-kisoihin.

Seuran päätavoitteet ovat lasten alkeisopetus ja koulutus Oravapolulla,  nuorten tehokas jatkokoulutus ja kilpailujen laadukas järjestäminen ja niitten hakeminen. Järjestely puolella tulee ensin  kansallinen sprinttisuunnistus ennen SM-kisoja syksyllä ja sen jälkeen  Oravatonni. Samanaikaisesti valmistaudutaan jo tuleviin arvokilpailuihin 2017 FinnSpringiin, 2019 SM-viestiin ja 2021 Jukolan Viestiin.

Jamo