| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Omatoimi-Mynärastit

OMATOIMIRASTI-MYNÄRASTIT

MS-52 haluaa tarjota suunnistuksen, liikunnan ja ulkoilun iloa metsässä myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Mynärastit jatkuvat omatoimisesti 12.4.2021 alkaen.

Ennen maanantain Mynärastien alkua Omatoimirasteilla on metsässä vain kuitunauha, ei emit-leimasimia eikä rastilippuja. Kartta saatavilla omatoimirasteille viimeistään kyseisen viikon maanantaina, mahdollisesti jo sunnuntaina, ohjeet kartan saamiseksi löydät alempaa.

Maanantain Mynärastien jälkeen emit-leimasimet ja rastiliput kerätään metsästä pois, mutta rastipisteille jää kuitunauhat omatoirasteja varten. Omatoimikartat ovat noudettavissa tiistai aamupäivästä alkaen. Ohjeet karttojen saamiseksi löydät alempaa. Mynärastien ohjelmaan pääset tästä

Metsä on turvallinen paikka liikkua. Toimithan kuitenkin hallituksen ohjeiden mukaisesti erityisen varovasti ja vastuullisesti! Ja luonnollisesti matkaan lähdetään vain täysin terveenä!

Kaikki maastot ovat relevantteja myös Jukola 2022-harjoitteluun.

 Yleisohjeet

- Suunnistamassa voi käydä itselleen sopivana aikana. Rastit viedään metsään maanantaiksi klo 9 ja haetaan pois seuraavana sunnuntaina klo 18. Rastit ovat siis metsässä seitsemän päivää.

- Metsässä on pelkät rastiliput ilman koodinumeroita

- Emit-leimasimia ei ole käytössä.

Osoite on kartassa ja jos mahdollista myös parkkipaikka on merkitty karttaan.

Muistathan, että pelloilla juokseminen on kielletty!

Erityistoimet koronaviruksen leviämisen estämiseksi:

- Jos havaitset muita lähdössä / rasteilla, odottele rauhassa oma vuoroasi. Jätä aina riittävä väli muihin metsässä liikkujiin!

- Rastille tullessasi älä kosketa rastilippua.

- Suunnistussuorituksen jälkispekulaatiot omasta ja kaverin suorituksesta käydään vasta kotisohvalta käsin puheluita, viestejä, somea hyödyntäen.

- Muista harjoitella vain terveenä!

Kartta

Kartan saat hankittua tulostamalla sen itse tai noutamalla karttojenjakopaikalta Nousiaisten Valpperista tai Rästäsmäestä. Saat linkin PDF-tiedostoon sekä valmiiksi tulostettujen karttojen osoitteen ilmoittautumalla joko sähköpostilla elinat.heinonen@gmail.com tai whatsapp-/tekstiviestillä 050 5976687/ Elina tai 0400 676510 / Reima

Maksu

Seuran jäsenille ilmainen. Muistathan maksaa jäsenmaksun.

Hinta on 5€ / kartta.

Maksutavat:

- Maksa MS-52:n tilille FI52 5280 0040 0059 28 Laita viestiksi viikon numero.

- Maksa sähköisellä Smartumilla. Jos haluat maksaa “fyysisellä liikuntasetelillä”, ilmoita siitä karttatilausta tehdessäsi lisäohjeiden saamiseksi.