| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Liity jäseneksi

Jäseneksi voit liittyä maksamalla Mynämäen Suunnistajat -52:n jäsenmaksun. Kevään 2021 aikana jäsenrekisteri siirretään SuomiSport-palveluun. Aiheesta lisää Jäsenmaksu-sivulla. Siirtymävaiheen aikana jäsenmaksun voi maksaa myös vanhaan tapaan tilisiirrolla

 

VUODEN 2021 JÄSENMAKSU

Jäsenmaksujen osuus seuran tuloista korostuu, koska kuntien seuratoiminnan tukeen kohdistuu kovia säästöpaineita. Myös tulevan Jukolan rakentaminen vaatii kassarahoitusta jo vuonna 2021.

Huomio Huomio !!!, vuoden 2020 jäsenmaksuja on vielä maksamatta. Käypä tarkistamassa, että oma maksusi on maksettu.

Jäsenmaksulomakkeita on saatavilla myös kevään Mynärasteilla.

Kilpailijajäsen         130 € (sisältää seuran harjoitukset, Mynärastit, Satarastit ja kilpailut)

Suunnistuskoulu    100 € (sisältää kaikki kisojen osanottomaksut, Mynärastit, Satarastit, kilpailulisenssin, MS Parman suunnistuskoulun, seuravalmennus ym. seuratoiminta. )

Harrastajajäsen       70 € (sisältää seuran harjoitukset ja Mynärastit)

Kannattajajäsen      40 €

Lapset - ei-suunnistuskoululaiset (alle 15v.)    50% harrastajajäsen- maksusta

Mikäli jäsen maksaa harrastaja- tai kannattajajäsenmaksun, niin kilpailumaksut tulevat itselle maksettaviksi.

Mynärastien osallistumismaksu 6 €. Maksua ei peritä MS-52:n ja Liedon Parman suunnistusjaoston kilpailija- tai harrastajajäseniltä. Huom! Vain kilpailijajäsenet voivat osallistua Satarasteille maksutta.

Smartu­milla maksa­minen

Voit maksaa jäsenmaksusi Smartumin liikuntaetukorteilla/seteleillä. Muista että kortit ovat henkilökohtaisia etuja eikä niillä voi maksaa perheenjäsenten maksuja.

Smartum-verkkopalvelu

Etsi Ms-52 ry. Smartumin käyttökohdehausta. Voit maksaa Smartum Saldolla verkkomaksun, verkkomaksukuvakkeesta. Kohdassa Verkkomaksutuotteet on verkkomaksun suorittamiskohta, josta valitaan ”avoin maksu”.

Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi. Lähetä tosite maksusta rekisterinhoitajalle. Ilmoita samassa sähköpostissa mitä maksu koskee.

Smartum Appi

Etsi Ms-52 ry. Smartumin käyttökohdehausta.ousu ry.  Syötä summa ja maksa.

Lähetä sähköpostiisi tullut kuitti rekisterinhoitajalle ja kerro mitä se koskee.

 

Smartum Liikuntaseteli

Ota sähköpostilla yhteyttä rekisterinhoitajaan (vesa.matti.eura@gmail.com) saadaksesi ohjeet seteleiden toimittamisesta.

Jäsenrekisterin tietojen päivitys

Jos et ole kirjautunut uuteen jäsenrekisteriin voit siirtymäaikana (2021) lähettää osoitemuutokset yms. sähköpostilla:            vesa.matti.eura@gmail.com. Tekstiviestinä: 044 254 3838 tai osoitteeseen Vesa-Matti Eura, Hakolantie 2, 21270 Nousiainen