| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Vallimaili

Vallimaili syntyi elokuussa 1985 Laitilan Jukolan jälkimainingeissa Parmamailin tasoitustaulukon pohjalta MS-52:n jäsenille Jarmo Jokilan ideoimana. Suunnistajat saavat loppuaikaansa aikatasoitusta ikänsä perusteella sitä enemmän mitä kauempana heidän ikänsä on pääsarjasta. Eniten tasoitussekunteja vähennetään siis vanhimmilta veteraaneilta ja nuorimmilta oravilta. Tasoitustaulukkoa on säätänyt tasapuolisemmaksi Vallimailin Perinneyhdistys aina jokaisen vuoden kilpailun jälkeen. Ratana on normaali noin kahden kilometrin mittainen suunnistusrata.

Vallimailin Perinneyhdistyksen pääveturina on järjestelyssä jo yli 10 vuotta mukana ollut Heikki Andersson ja toisena vastuuhenkilönä nykyään Vesa-Matti Eura. Yksinoikeutettuna kunniajäsenenä Jamo Jokila.

XXXVI VALLIMAILI 14.11.2020 klo 10:00 Nousiaisissa

Kilpailussa on käytössä tulostekartta, mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m, kartoitus v.2020. Maastossa ei ole tapahtunut oleellisia muutoksia kartoituksen jälkeen. Kartta on muovikotelossa. Kartan saa lähtöhetkellä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon MS Parman nettisivuilla olevaan lomakkeeseen tai kilpailukeskuksessa merkitsemällä listaan NIMI ja SYNTYMÄVUOSI

Linkki lomakkeeseen löytyy tästä

Opastus kilpailupaikalle alkaa Vainionpohjantien ja Repolantien risteyksestä, josta on noin 5 min ajoaika.

Kilpailukeskus sijaitsee metsäautotiellä, joten autojen pysäköinti soveltaen ja ottaen huomioon mahdollisen muun liikenteen alueella. Kimppakyyti suositeltavaa.

Matka 2,0 km, rasteja radalla on 7 kpl.. Sääntöjen mukainen tavoiteaika on 12 minuuttia.

Lähtö noin 1 min. välein. Kartan saa lähtöhetkellä eli välittömästi emitin nollauksen jälkeen. Lähdön toimihenkilö valvoo lähtöä ja voi muutella lähtöjärjestystä oman mielensä mukaan. Lähtöpisteestä on K-pisteelle 35 m.

LÄHTÖ, MAALI ja AJANOTTO perinteiseen iltarasti-tyyliin eli lähtöleimaus --> rastit --> maalileimaus --> Emitin purku kilpailukeskuksessa.

Iän ja sukupuolen mukaan aikahyvitys. Taulukko nähtävissä nettisivuilla ja kisapaikalla.

Tulokset julkaistaan ja Jamon lahjoittama kiertopalkinto luovutetaan voittajalle tulosten valmistuttua. Tulokset julkaistaan myös seuran www-sivuilla myöhemmin.

Kisan jälkeen mahdollisuus jälkiverryttelyyn rastilipuin varustetuilla radoilla 5,3 km, 4,1 km ja 3,2 km

Vallimailin perinneyhdistys

 

Lopulliset tulokset

Tasoitustaulukko

Tulokset

Väliajat

Härveli