| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Jukolahakemusvaiheen viimeinen katselmus takana

Jukolan johtoryhmän Heikki Peltola, pj. Juhani Sihvonen ja Timo Pöysti saivat vastauksia kysymyksiinsä mm. Olli Mäkipäältä, Reima Rantaselta ja Petri Paukkuselta.

Jukolan johtoryhmän Heikki Peltola, pj. Juhani Sihvonen ja Timo Pöysti saivat vastauksia kysymyksiinsä mm. Olli Mäkipäältä, Reima Rantaselta ja Petri Paukkuselta.

Jukolan Viestin johtoryhmä vieraili Mynämäessä vielä huhtikuun lopulla tehden viimeisen katselmuksen anomusvaiheessa olevaan Mynämäen Suunnistajat-52:n ja Liedon Parman suunnistusjaoston yhteishankkeeseen saada Jukolan Viesti Mynämäkeen vuosina 2019-2020.

Katselmus oli sikälikin tarpeellinen, että Jukolan johtoryhmän puheenjohtaja Juhani Sihvonen pääsi pitkän ulkomaan työkomennuksen takia vasta nyt tutustumaan hankkeeseen paikan päällä. Ensimmäistä kertaa mukana oli myös johtoryhmän puolustusvoimain edustaja Timo Pöysti. Jukolan Viestin valvojalle Heikki Peltolalle kuviot olivat jo tuttuja. Seuroja edustivat hakemusryhmän pj. Petri Paukkunen, Matti Koivisto ja Jukka Taimisto Liedon Parmasta sekä Reima Rantanen, Jarmo Jokila ja Olli Mäkipää MS-52:sta.

− Koko hakemusprosesi on meidän kannalta onnistunut, sillä kaikki anomuksen tavoitteet ovat toteutuneet kattavasti. Pyrkimyksenä on tehdä tapahtumasta kaikkien aikojen toiseksi paras Jukola, jotta jälkipolville jää mahdollisuus tehdä asioita paremmin, totesi Paukkunen avatessaan katselmusta. Samalla hän toi julki Mynämäen ja Nousiasten kuntien sekä alueen maanomistajien erittäin myönteisen suhtaumisen hankkeeseen kiitoksella.

– Kaikki saamamme neljän paikkakunnan hakemukset ovat hyviä, olemme vaikean paikan edessä päätöksiä tehdessämme, pj. Sihvonen kertoi vakuuttaen Mynämäen hakemuksen olleen erittäin hyvän.

Oleellista oli, että kaikki kolme johtoryhmän jäsentä saivat vastauksia hakutoimikunnalta asettamiinsa kysymyksiin. Pikakatselmus tehtiin suunnitelluilla parkki- ja majoitusalueilla ja pitempään tutustuttiin itse kilpailukeskukseen, jossa järjestäjät saivat kullanarvoisia vinkkejä eri toimintojen toteuttamisesta.

– Teillä on erittäin kompakti tiivis kisakeskus, jossa kaikki toiminnot ovat lähellä, pidän siitä, Sihvonen tosesi.

– Jukolan Viestin järjestämisessä on töitä yllin kyllin, avainasemassa ovat eri toimintojen päävetäjät. Kun kisa myönnetään, se tarkoittaa erilaisten luottamuksellisten sopimusten tekemistä ja niitten noudattamista. Äärimmäisen tärkeää on edellisten ja tulevien järjetsäjien saumaton yhteistyö, Pöysti valaisi.

Vaikkei johtoryhmä voinut luvata mitään, niin hakutoimikunan keskinäisessä jälkipalaverissa oli helpottunut ja odottava tunnelma. Päivästä jäi kaikille maku, että olisimme vahvoilla saada jonain noista vuosista Jukola järjestettäväksi, Paukkunen totesi.

- Jamo -