| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

2015

D21- ja D16- kärkipalkitut yhtaikaa palkintopallilla. Korkeimmalla Maija Sianoja ja Sanni Olkkonen

H21- ja H16-kärki palkintopallilla, korkeimmalla Akseli Julkunen ja Mikko Siren.

Tampereen Pyrintö sai juhlia toistamiseen peräkkäin Oravatonnin voittoa kukistaessaan 9 pisteellä kaksi sitä edellistä voittoa ottaneen Helsingin Suunnistajat. Kolmanneksi nousi uutta tulemista tekevä alkuvuosien kolminkertainen voittaja Lynx Kirkkonummelta.

Oravatonnin pääsarjojen, 16-sarjojen, edesottamuksia gps-käppyröillä sai seurata suorana kisapaikalla. Suorituksissa näkyi osanottajien valtava tasoero  ja mielenkiintoista on vielä jälkeenpäin tutkia, miten oikeasti tuli suunnistettua. Varppeenkallio osoitti odotetusti vaativuutensa, suunnistusta isolla S:llä.

Kymin Suunnistajien vesseli kyseli vimpparastilla otinko hänestäkin kuvan, sanoin; "en, mutta nyt otan". Kasvoista ei näe, että pikkusen harmitti; " hyvä rata, mutta jäin palkinnosta pari sekuntia"!

16-pojissa LHR:n Akseli Julkunen hallitsi sarjaa alusta saakka kasvattaen eron HS:n Miikka Talaan reiluun pariin minuuttiin. Kolmas oli TP:n Mikko Eerola.

Myös tytöissä oli selvä valtias. Ounasvaaran rinteiltä oppinsa saanut Sanna Olkkonen  oli kuin kotonaan Varpeenkalliolla ja johti alusta loppuun saakka. Ra-Lu:n Jasmiina Rantala jäi runsaat kaksi minuuttia ja HS:n Annika Matilainen minuutin enemmän.

D21:ssä MS Parman Maija Sianoja veti 8,2 kilometrin radan käytännössä virheittä ja kellotti ajan 56.39. Takana Paimion Inga Dambe  jäi vajaat kolme minuuttia ja kolmas oli AngA:n Emily Kemp.

Miehissä AngA:n Mikko Siren aloitti heikosti ollen viiden rastin jälkeen jo 2,5 minuuttia TuMe:n Jussi Sunaa perässä. Loppuun löytyi hyvä suunnistustempo ja ero kakkoseen Paimion Markus Lindeqvistiin oli runsaat kaksi minuuttia. Johdossa ollut Suna kämmäsi eniten lyhyellä varvauslenkin kääntövälillä ja jäi kolmanneksi.

Ratamestarina oli ilo nauttia kukkumitoin saadusta positiivisesta palautteesta niin ratojen kuin kartan osalta. Kartan osalta palautteen suuntaan suoraan Jukka Suomiselle. Jos ratamestari suunnittelee radat valmiille kartalle käymättä silloin maastossa ja sen jälkeen kaikki rastit toteutuu suunnitelman mukaan, niin voiko enempää vaatia.

Kiitän kaikkia Oravatonnin juhlakilpailun osanottajia ja kaikkia järjestäjiä kisan onnistumiseen myötävaikuttamisesta!

Kiitän seuraamme vaimoni Marken ja itseni puolesta saamastamme huomionosoituksesta!

Jamo

KISAKUVIA

Löydät meidät myös FACEBOOKISTA

PALAUTELINKKI ORAVATONNIN 30V-JUHLAKISAAN