| Oravatonni | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspaketit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      MS Parma |

MS-52

Mynämäen suunnistajat -52 ry

Kilpailuohjeet

TUPI JA STPU –PARISPRINTTIVIESTI
23.5.2016 PAIJULA, NOUSIAINEN

KILPAILUOHJEET

Kilpailukartta

Tulostekartta, päivitetty 2016, 1:10000/5m. Kartan koko on A4. Alueella on kiellettyjä alueita, jotka on merkitty karttaan, muttei maastoon. Niitä on ehdottomasti noudatettava. Samoin pistepellot ja piha-alueet ovat normaaliin tapaan kiellettyjä alueita. Radat on pyritty tekemään niin, etteivät ne houkuttele kiellettyjen alueiden käyttöön.

Kilpailukartat ovat muovikotelossa.

Emit ja rastimääritteet

Rastimääritteet ovat kilpailukartassa, ei irrallisia rastimääritteitä. Lainaemitin saa lähtöpaikalla järjestäjiltä kysyttäessä.

Kilpailunumerot

Kilpailussa käytetään numerolappuja siten, että joukkueen 1. ja 3. osuuden juoksijan numero alkaa 54.. ja 2. ja 4. osuuden juoksijan 55... Joukkueen numero yksi numerolaput ovat siis 5401 ja 5501. Kartoista löytyy vastaava numeropari ja osuusnumero. Numerolaput ovat saatavilla lähdössä, omat hakaneulat.

Maasto

Maasto on nopeakulkuista, pääosin avokalliomaastoa. Korkeuserot ovat pieniä.

Lähtöpaikka

Lähtöön on matkaa n. 1 km ja viitoitus on oranssein nauhoin.

Osuuspituudet

Osuuspituudet ovat n. 2 km ja niillä on hajonta.

Leimaus

Kilpailijat menevät lähtöalueelle EMIT-nollauspisteen kautta. Emit nollataan vain kerran ja sitä käytetään viestikapulana.

Lähtö

Ensimmäisen osuuden juoksijat ottavat karttansa ohjeistuksen mukaisesti ja varmistavat, että ottavat oman numeronsa mukaisen kartan. Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 17:45. Viitoitus K-pisteelle.

Vaihto

Vaihtoon tultaessa kilpailija suorittaa vaihtoleimauksen osuutensa viimeisellä rastilla ja jatkaa matkaa karttatelineelle. Karttatelineeltä kilpailija ottaa oman joukkueensa seuraavan osuuden kartan ja antaa sen sekä emitin vaihtopuomilla seuraavan osuuden juoksijalle. Tämän jälkeen kilpailija siirtyy odottamaan seuraavan osuuden alkua.

Maali

Neljännen osuuden juoksija leimaa maalileimasimeen, koodi 100. Maalileimasin on eri, kuin osuuksien 1-3 viimeinen rasti. Joukkueiden sijoitus ratkeaa maaliviivalla, mutta joukkueen aika saadaan maalileimauksesta. Maalileimauksen välittömässä läheisyydessä tarkastetaan leimausten oikeellisuus.

Tulokset ja palkintojen jako

Palkittavien osalta kokonaistulokset julkaistaan paikan päällä sekä pariviestin sarjoissa että työpaikkakilpailussa (TUPI/STPU:n ohjeiden mukaisesti). Muut tulokset julkaistaan Mynämäen Suunnistajat -52 ry:n nettisivuilla.

Pesu ja ruokailu

Erikseen ei ole tarjolla pesu- tai ruokailumahdollisuutta.

Jälki-ilmoittautuminen

Paikan päällä kaksinkertaisin hinnoin klo 17.15 mennessä.

 

Tervetuloa kilpailemaan Jukola 2021 mallimaastoon!